Bez Rađena i Filipovića

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2011, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Rađena i Filipovića


U odnosu na prvobitno zamišljeni sastav srpska selekcija će u duelu sa Nemačkom 22.marta u Kruševcu igrati sa dve izmene. Povrede Nikole Rađena i Filipa Filipovića naterale su saveznog selektora Dejana Udovičića da pozove Miloša Miličića i Nemanju Ubovića vaterpoliste Vojvodine.
- Nikola Rađen je povredio ruku u duelu sa Jugom. Otok još nije saniran i on ne može da ulazi u vodu. Filip Filipović je na terapijama zbog povrede kolena i procenili smo da nema potrebe da ga sada izlažemo naporima . Pozvali smo igrače koji su već bili sa nama u Skoplju a tu je još i Vapenski koji je planski propustio meč sa Makedonijom.- kaže selektor Dejan Udovičić.
Pored pomenutih igrača u ponedeljak za Kruševac će krenuti: G.Pijetlović, B.Mitrović, Avramović, Gocić, Udovičić, Vapenski, D.Pijetlović, Nikić, Aleksić, Prlainović i Petković.
Udovičića raduje podatak da je interesovanje u Kruševcu za vaterpolo duel Svetske lige veliko. Ulaznice su rasprodate, a postavljene su montažne tribine.
- Znamo da se Kruševljani pripremaju da organizuju ovaj meč na vrhunski način.U ovom gradu reprezentacija nije igrala 11 godina. Siguran sam da će nam Kruševljani biti igrač više i da će sve proteći u najboljem mogućem redu.Bilo bi sjajno da posle Beograda, Novog Sada i Niša u Kruševcu dobijemo pravog partnera za reprezentativni rad - dodao je Udovičić.
Susret se igra 22.marta u 20 časova sa prenosima na RTS i TV Arena sportu.


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija bez Rađena i Filipovića

Izvor: B92, 21.Mar.2011

U odnosu na prvobitno zamišljeni sastav srpska selekcija će u duelu sa Nemačkom 22.marta u Kruševcu igrati sa dve izmene...Povrede Nikole Rađena i Filipa Filipovića naterale su saveznog selektora Dejana Udovičića da pozove Miloša Miličića i Nemanju Ubovića vaterpoliste Vojvodine...- Nikola...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.