U Baru zlostavljali državljanku Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Baru zlostavljali državljanku Srbije

PODGORICA -

Crnogorska policija uhapsila je bračni par iz Bara N.N (36) i M.N (27) zbog zlostavljanja državljanske Srbije A.T. iz Kruševca, saopšteno je danas u Podgorici.

Uprava policije je saopštila da je N.N. oštećenu A.T. dovezao iz Ulcinja do Bara, nasiljno uveo u svoju kuću i zaključao.

Nakon toga, kako se navodi, došla je M.N, koja je fizički nasrnula na A.T. zadajući joj više udaraca pesnicama po glavi i telu. N.N. je potom makazama otkinuo kosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oštećene, dok je M.N. za to vreme držala šaku preko usta A.T, sprečavajući je da doziva upomoć.

Policija navodi da su, nakon izvesnog vremena, N.N. i M.N. pustili A.T. iz kuće. O događaju je obavešteno Osnovno državno tužilaštvo u Baru, koje je kvalifikovalo krivična dela i naložilo da se protiv N.N. i M.N. podnesu krivične prijave, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Zlostavljali državljanku Srbije

Izvor: B92, 23.Apr.2012

Podgorica -- Crnogorska policija uhapsila je bračni par iz Bara N.N (36) i M.N (27) zbog zlostavljanja državljanke Srbije A.T. iz Kruševca, saopšteno je u Podgorici...Uprava policije je saopštila da je N.N. oštećenu A.T. dovezao iz Ulcinja do Bara, na silu je uveo u svoju kuću i zaključao...Nakon...

Nastavak na B92...

Bračni par iz Bara oteo i zlostavljao ženu iz Kruševca

Izvor: Blic, 23.Apr.2012

Crnogorska policija uhapsila je bračni par iz Bara N.N (36) i M.N (27) zbog zlostavljanja državljanske Srbije A.T. iz Kruševca, saopšteno je danas u Podgorici. ..Uprava policije je saopštila da je N.N. oštećenu A.T. dovezao iz Ulcinja do Bara, nasilno uveo u svoju kuću i zaključao...Nakon toga,...

Nastavak na Blic...

Bračni par iz Bara oteo i zlostavljao ženu iz Kruševca

Izvor: S media, 23.Apr.2012

Crnogorska policija uhapsila je bračni par iz Bara N.N (36) i M.N (27) zbog zlostavljanja državljanske Srbije A.T. iz Kruševca, saopšteno je danas u Podgorici...Uprava policije je saopštila da je N.N. oštećenu A.T. dovezao iz Ulcinja do Bara, nasilno uveo u svoju kuću i zaključao...Uhapšeno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.