BRAVO KRUŠEVAC: Napreduje gradnja atletskog stadiona!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO KRUŠEVAC: Napreduje gradnja atletskog stadiona!

Vanja Udovičić i Bratislav Gašić predvodili ekspediciju koja je obišla kruševačke sportske objekte

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zajedno sa Ministrom odbrane Bratislavom Gašićem obišao je radove na izgradnji atletskog stadiona u Kruševcu i poručio da je atletika zaslužila najveću podršku države.

- Atletika je zaslužila najveću podršku, ne samo vlade, već i celog drustva. Trudićemo se da i u narednom periodu, u skladu s mogućnostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << obnovimo sportsku infrastrukturu, kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce, jer nam je cilj da se svi gradani bave sportom i da tako sačuvamo zdravlje nacije – rekao je Udovičić nakon obilaska radova na izgradnji atletskog stadiona i trim staze, istakavši da su ovi objekti odličan primer saradnje Ministarstva i lokalne samouprave.

Izgradnja atletskog stadiona I trim staze u Krusevcu. Ministar odbrane Branislav Gasic I min. sporta Vanja Udovicic. pic.twitter.com/9jG7Mc11Kw

— veselin jevrosimovic (@vjevrosimovic) October 14, 2014

On je istakao da je zadatak države da stvori što je moguće bolje uslove, ravnomerno u svim delovima Srbije, kako bi se stanovništvo bavilo sportom.

- Svim ljudima i deci koji žele da se bave sportom treba omogućiti da u svojim gradovima imaju uslove da treniraju – kazao je Udovičić.

Foto: S. Pikula

Delegaciju koju je obišla kruševačke sportske objekte, uz ministra Udovičića, činili su ministar odbrane Bratislav Gašić, predsednik i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković.

(Tanjug.rs)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.