Antić: Dobra dinamika radova na Moravskom koridoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2022, 13:43

Antić: Dobra dinamika radova na Moravskom koridoru

Direktor JP „Koridori Srbije” Aleksandar Antić, u izjavi za Tanjug rekao je da je dinamika radova na Moravskom koridoru dobra i da na projektu svakodnevno angažovano 2.500 radnika.

"Najintenzivniji radovi su na sektoru jedan od Pojata do Kruševca i tu je u potpunosti otvorena trasa u dužini od 23 kilometara. Trenutno zbog vremenskih prilika najviše se radi na mostovskim konstrukcijama, u naredne dve nedelje očekuje se da bude završen most na 16. kilometru, a kada su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pitanju drugi sektori, ušli smo u sektor dva od Kruševca prema Kraljevu, sada radimo jedan most na tom delu", naveo je Antić.

"Radovi od Kraljeva prema Čačku dobro se odvijaju. Trenutno u tom delu od 30 kilometa koliko je dužina cele trase, radovi se odvijaju na 23 kilometara, a zbog vremenskih prilika najveći radovi su na betonskim konstrukcijama. Dinamika radova je dobra, a svakodnevno na ovom projektu radi 2.500 radnika”, rekao je Aleksandar Antić, direktor JP „Koridori Srbije”.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.