Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 19:22

Aleksa Todorović zvanično novi golman Rijeke

Aleksa Todorović novi je fudbaler Rijeke, saopštio je hrvatski klub.
Talentovani golman u Hrvatsku stigao je iz kruševačkog Trajala koji se takmiči u Srpskoj ligi.

"Izabrao sam Rijeku jer mi se svideo plan mog razvoja koji su mi predstavili. Posetio sam Rijeku pre nekoliko meseci, video klub, trening centar i grad. Sve mi se jako svidelo", rekao je Aleksa Todorović koji se priključio timu i trenira sa prvom ekipom.
"U Trajal sam stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već u mlađim uzrasnim kategorijama. Bio sam na pozajmici u Napretku, zatim se vratio u Trajal, izborio mesto u prvoj ekipi i evo me sada u Rijeci", kaže Todorović, koji je kao uzora istakao golmana Bajerna Manuela Nojera.
"U Rijeci se odlično radi, a moja očekivanja su da napredujem i da se razvijam prema planu i dogovoru sa klubom. Treniram sa prvom ekipom, a biću na raspolaganju i juniorskom timu", zaključio je Todorović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.