ALEKSA PLANIRAO DA ODE U KANADU: Danima iznajmljivao stan na dan na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 21:27

ALEKSA PLANIRAO DA ODE U KANADU: Danima iznajmljivao stan na dan na Vračaru

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca pronađen je živ i zdrav posle 42 dana u Beogradu na Vračaru.

Ovu informaciju je potvrdio i MUP. Mladić je, kako saznaju mediji, iznajmio stan na dan u centralnoj beogradskoj opštini Vračar. Nameravao je da putuje u Kanadu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu, saopštio je večeras MUP. Intenzivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Aleksina majka je rekla da je najbitnije da je konačno čula dobru vest.

- Ja sam u izolaciji, imam temperature plus 40, ali verujte sve to nije važno, samo da je dobra vest - rekla je Aleksina majka Olivera koja nije oka sklopila od trenutka kada je njen sin Aleksa 28. demcembra prosle godine napustio stan.

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOK SU 42 DANA TRAGALI ZA NJIM, ON RADIO U BEOGRADU Aleksa planirao da ode u Kanadu, nakon što su ga pronašli otišao u Kruševac, majka: "Neka uradi onako kako je rešio"

Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 07:47

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca posle 42 dana potrage konačno je pronađen juče u Beograd, ždrav i nepovređen. Nakon razgovora u kruševačkom SUP-u otišao je kod bake, budući da njegova majka Olivera ima korona virus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.