Izvor: Blic, 24.Apr.2021, 14:46

"AKO JE NAPRAVLJEN PROPUST SVI ZAPOSLENI ĆE BITI SANKCIONISANI" Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija o BEKSTVU PRITVORENIKA IZ ZATVORA U KRUŠEVCU

Vanredni nadzor je na terenu i utvrđuju se sve okolnosti. Ako se utvrdi da je napravljen propust i da su tako pobegli svi zaposleni Okružnog zatvora u Kruševcu će biti sankcionisani - kažu za "Blic" iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"AKO JE NAPRAVLJEN PROPUST SVI ODGOVORNI ĆE BITI SANKCIONISANI" Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija o BEKSTVU PRITVORENIKA IZ ZATVORA U KRUŠEVCU

Izvor: Blic, 24.Apr.2021

Vanredni nadzor je na terenu i utvrđuju se sve okolnosti. Ako se utvrdi da je napravljen propust odgovorni zaposleni Okružnog zatvora u Kruševcu biće sankcionisani - kažu za "Blic" iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.