10 miliona dinara za projekat koji može dosta da promeni u životu građana

Izvor: B92, 25.Jan.2022, 12:28

10 miliona dinara za projekat koji može dosta da promeni u životu građana

Prethodne godine, kroz pilot projekat koji je imao cilj unapređenje energetske efikasnosti domaćinstava grad Kruševac je sufinansirao zamenu stolarije za 10 domaćinstava, a radovi su završeni krajem 2021. godine. Ove godine, planirana su dva javna poziva, krajem januara biće raspisan javni poziv za zamenu stolarije, dok će u februaru građani moći da apliciraju za ugradnju solarnih panela.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zamenom stare stolarije smanjiti potrošnju energenata, troškova i zaštititi životnu sredinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2022, 10:33

267 domaćinstava iz rumske opštine ostvarila je pravo na subvenciju opštine Ruma u okviru projekta za poboljšanje energetske efikasnosti za 2021. godinu. Opština Ruma sufinansirala je sa 50 posto zamenu stare, dotrajale, drvene stolarije, a 50 posto su obezbedili sami građani...Iz opštinske kase...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.