JEZIVI DETALJI zločina koji je potresao SRBIJU: Svi su zanemeli kada su shvatili PRED ČIJIM OČIMA SE DESILO UBISTVO!

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI zločina koji je potresao SRBIJU: Svi su zanemeli kada su shvatili PRED ČIJIM OČIMA SE DESILO UBISTVO!

Stojan M. (60) iz Kruševca uhapšen je zbog ubistva nevenčane supruge Gordane (60).

Stojan M. (60) ubio je sinoć nevenčanu suprugu Gordanu V. (60) i to naočigled njenog unuka, u kući u kojoj su živeli kao podstanari. Stravičan zločin, Stojan je izvršio šest meseci nakon što mu je svirepo ubijen sin Ivan M. (38).

- Niko od komšija ništa nije sinoć ni čuo ni video dok se nije pojavila policija. Tek tad smo saznali da je Stojan nožem preklao Gordanu. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je živa kad je stigla Hitna pomoć i policija, ali je jutros preminula u bolnici. Stojan je Gordanu zaklao pred njenim unukom od sina iz prvog braka. Videli smo da je policija razgovara sa detetom, on ide u osnovnu školu i sigurno zna šta se desilo", kažu komšije iz Ulice Vojislava Ilića.

U ovoj ulici, kao podstanari, Stojan i Gordana su živeli nekoliko poslednjih godina.

"Doselili su se ovde pre pet godina, oboje su bili divni ljudi, lepo su se slagali. Oboma je to bio drugi brak, ali se nisu zvanično venčali. Nikad nismo čuli neku svađu između njih, niti se Gordana ikad požalila na Stojana. Gordana se žalila na sina iz prvog braka, koga je ostavila žena, pa je ona morala da čuva unuka, a više žena nije bila ni u godinama ni u snazi. Žalila se i na brata kako ne gleda njihovu majku, ali na Stojana nikad. Šta se desilo između njih dvoje, u četiri zida, niko ne zna. Gazda te kuće inače i ne živi tu. Ovde ima perionicu, i kad završi sa poslom, on ide, a u kući je bilo još nekoliko stanara, ali su oni u posebnim ulazima, kažu komšije.

Stojan je, kako kažu komšije, pre pola godina izgubio sina iz prvog braka, na najsuroviji način.

"Njegovog sina Ivana (38) je prošlog leta u selu Sušice ubio stariji meštanin, koji ga je sumnjičio da je u tajnoj vezi sa njegovom unukom. Devojka je bila udata u Ivanovu familiju, rodila je decu, ali je onda ostavila muža i vratila se kod babe i dede. Deda je onda posumnjao da se spetljala sa Ivanom i 31. jula prošle godine je došao do seoske prodavnice sa lovačkom puškom. Ivan je tu sa meštanima pio pivo. Deda je zaustavio traktor i Ivanu pucao u grudi. Ubio ga je na mestu, a ranio je i Ivanovog brata od tetke", pričaju meštani.

Oni kažu i da je Stojana ubistvo sina slomilo, ali da su mu ostale dve ćerke iz prvog braka, i Gordana sa kojom je živeo.

"Stojana to jeste slomilo, ali Gordana je bila divna žena. Bila mu je podrška u celoj toj tragediji. Trebalo je da spremaju godišnjicu ubijenom Ivanu, ali sad se desilo to što se desilo. Niko ne zna zašto. Stojana su sinoć odmah uhapsili i odveli u policiju, a posle je došao Gordanin sin da uzme svoje dete. Jutros smo čuli da je Gordana preminula", kažu komšije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.