Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 12:33

Humanitarni tiket u podne: Mladen Dodić tipuje za Dom za decu i omladinu „Jefimija“ iz Kruševca

Trener angažovan u dalekoj Indoneziji otvorenog srca, tipujući za nezbrinute mališane iz grada na Rasini, odvaja na stranu kvotu 9,78

Ako se pitate gde je i šta radi nama dobro znani fudbalski trener Mladen Dodić, onda ste na pravom mestu. Trenutno je u Kruševcu, a inače u Indoneziji, na poziciji šefa struke tamošnjeg PSS Slemana. Zaista interesantna fudbalska destinacija, o kojoj ruku na srce domaća fudbalska javnost nema skoro pa nikakvo predznanje. Dobro, odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se izvinjavamo eventualnim poznavaocima indonežanskog fudbala, pa ipak uz pozdrav gospodinu Dodiću, pitamo gosta 1.662. izdanja „Humanitarnog tiketa u podne“, kako izgeda fudbalski život daleke ostrvske države jugoistočne Azije...

„Trenutno, tačnije već devet meseci zbog pandemije šampionat miruje. Nadam se da će u martu sve krenuti. Tako bi bar po trenutno važećim informacijama iz Indonezije trebalo da bude. Mogu da kažem da se u tamošnji fudbal ulaže dosta, te da je atmosfera na utakmicama obojena naročitim navijačkim koloritom. Verujte da se tamo, možda u nekim segmentima i strasnije nanavijački živi, nego što je to slučaj u našem regionu. To je teško dočarati. Indoneziju u tom smislu po meni treba doživeti“, poručio je Mladen Dodić za MOZZART Sport, a mi ga pred tipovanje pitamo kome želi da prosledi potencijalni dobitak:“Na ovo pitanje sam želeo prvo da odgovorim. Odlučio sam se da donacija ide kruševačkom Domu za decu i omladinu „Jefimija“. Deca zaslužuju bolji svet od ovog u kom rastu. Iz tog razloga treba im pružiti pomoć kako bi im se olakšao život koji nije fer“!

Smatramo da je akalamacija pobudama Mladena Dodića potpuna, pa s verom u uspeh krećemo od konstatovane kvote 9,78, odnosno od potencijalno očekivanog plusa na do sada ostvaren skor MOZZART akcije kroz čiju kasu je do sada prošlo 18.053.694 doniranih MOZZART dinara.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvi par sa Dodićevog igračkog menija vodi nas na susret JUVENTUS – BOLONJA. Posle poraza od Intera, Juventus nema prava na opuštanje. Osrednja Bolonja, vrlo loših iskustava po pitanju istorije mečeva sa Starom damom može da posluži osvajaču Superkupa Italije za iskupljenje. Ne treba uopšte misliti da bi Prilo mogao da se opusti, pa bi od Ronalda i družine u Torinu trebalo očekivati nemilosrdan pristup rivalu. “Jedinica na Juventus”, sigurica je koju bira Mladen Dodić, vrlo iskusan trener koji je kao igrač dužio opremu Napretka i Železnika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

No, pređimo na dalje tipovanje uz utakmicu VERONA – NAPOLI. Gostujući Napoli izgubio je finale Superkupa Italije, odnosno utakmicu sa Juventusom. Pre toga, klub je deklasirao Fjorentinu sa 6:0 u Seriji A. Čini nam se da je Bolonja kraj ovako besnog rivala u fudbalskom smislu dosta tanja, te da će se i ovoga puta računati na nastavak njihove negativne tradicije na mečevima para. Uzgred, Verona je Napoliju od 2016. godine na mečevima para dala samo jedan gol, što znači da je par bio isplativ za NG igru.

„Neka bude 3+“, vrlo će direktno naš današnji gost, koji je prateći život Kruševca zapazio da je MOZZART u akciji „Humanitarni tiket u podne“, Domu za decu i omladinu „Jefimija“ već prosleđivao donacije. Poslednja isplata na osnovu tiketa plemenitosti mališanima iz ove ustanove u gradu na Rasini donela je ček s overenim iznosom od 141.200 dinara.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uz Mladena Dodića krećemo na utakmicu ŠALKE – BAJERN. U prvih osam meseci 2020. Bajern je ličio na mašinu za mlevenje mesa. Dobijao je sve, bez obzira na rivala, lokaciju ili takmičenje. A u poslednja dva meseca sve češće štuca, što se najbolje videlo na poslednje tri utakmice: Borusija ga je u Menhengladbahu savladala posle dva gola zaostatka, Holštajn u Kilu eliminisao iz Kupa Nemačke posle penala, a Frajburg do 15-ak minuta pre kraja držao u neizvesnosti... Šalke poslednji put dobio velikana (4. decembra 2010, 2:0). Koliko su surovi prema nebesko-plavima vidi se na osnovu činjenice da su dobili poslednja četiri međusobna susreta, uz gol-razliku 17:0.

“Kombinujem, pobeda Bajerna u oba dela igre, uz 3+ ishod”!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naš današnji gost igru zatvara parom ATL. MADRID – VALENSIJA. S Atletiko Madridom nema kompromisa. Znaju to i Slepi miševi koji u gostima Simeoneovoj družini koja je do sada ostvarila gol razliku od 33:7 skoro pa nemaju šta da traže. Uostalom, Valensija je do sada uzela tek 20 bodova, popravlja se lagano, ali se teško može nositi s lideom Primere koji joj je prošli put uzeo meru pri konačnih 0:1. Tradiciju po kojoj gosti zbilja umeju da na X navuku Atletiko, u ovom slučaju, a sobzirom na formu domaćina ne treba uzimati preterano u obzir.

“Kombinujem 1&3+“, poručio nam je uvek vedro raspoloženi Mladen Dodić, koga pamtimo i kao velikog motivatora fudbalera mnogih superligaških sastava.

Ako bi premotavali film, Dodić je na mestu selektora mlade reprezentacije Srbije nasledio je Radovana Ćurčića, a pre mlade reprezentacije trenirao je Jagodinu, koju je doveo do meča finala kupa Srbije u kom je izgubila od Vojvodine (2:0). Vodio je ekipu Jagodine i u dva ciklusa kvalifikacija za Ligu Evrope u kojima je u drugom kolu ispadala od Rubina i Kluža. U karijeri je još trenirao i kruševački Napredak (dva puta), Novi Pazar takođe u dva navrata, Dinamo Vranje, čačanski Borac i Javor. Bugarska ga je takođe videla, ali da ne dužimo, jer Mladen je na kraju poručio:”Pričaćemo na kraju plemenite utakmice, nadamo se uz pobednički listić za decu iz kruševačke ustanove”!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mladen Dodić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Javne ustanove “Dom za lica sa invaliditetom” iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,78, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.