Žolt Der 57. u trećoj etapi Trke oko Čilea

Izvor: Blic, 30.Jan.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žolt Der 57. u trećoj etapi Trke oko Čilea

Reprezentativac Srbije u biciklizmu Žolt Der zauzeo je 57. mesto u trećoj etapi trke oko Čilea, dugoj 121,4 kilometra, pošto je kroz cilj prošao za dva sata, 57 minuta i 50 sekundi.

Član Radničkog iz Kragujevca koji u trci "Oko Čilea" nastupa kao gost u čileanskoj ekipi Malipuli ULA, za pobednikom etape, domaćim takmičarom Luisom Mansilom, zaostao je 11.30 minuta.

Današnja etapa vožena je na kružnoj stazi oko Kalime, a osim Mansile na pobedničko postolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << popela su se dvojica njegovih sunarodnika - trenutno vodeći u generalnom plasmanu Mario Arijagada i trećeplasirani Enco Sesario.

Mansila se današnjim trijumfom domogao druge pozicije u generalnom plasmanu, dok se iza njega i dvostrukog pobednika trke "Oko Čilea" Arijagade nalazi Argentinac Horhe Djijacinti.

Trka "Oko Čilea", na kojoj ove godine učestvuje 108 biciklista iz 18 zemalja, duga je 1.200 kilometara i vozi se u deset etapa. Sutra je na programu četvrta etapa, duga 131 kilometar, i biće vožena na obali mora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.