Završena deratizacija – preparat neškodljiv ljudima

Izvor: Šumadija Press, 28.Okt.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena deratizacija – preparat neškodljiv ljudima

Sistemska deratizacija koja je na području grada Kragujevca, počela 5. oktobra, uspešno je završena tretiranjem površina u Mesnoj zajednici „Grošnica“.

U cilju zaštite stanovništva od zaraznih bolesti koje šire miševi i pacovi, u prethodnih 20 dana deratizacija je obavljena u stambenim objektima, kanalizacionoj mreži, grobljima, obalama reka i potoka, gradskoj deponiji Jovanovac, divljim deponijama, nehigijenskim naseljima i neuređenim zelenim površinama, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << na avnim površinama u okolini stambenih objekata.

Ovaj posao poveren je preduzeću «Eko-san“ iz Beograda, koji je dostavilo najbolju ponudu, a deratizaciju obavlja hemijskim sredstvom koje omogućava maksimalnu efikasnost i neškodljivo je za ljudsku populaciju i životnu sredinu.

Korišćen je „brodisan“, provereni preparat naše proizvodnje, izuzetno efikasan. Nema isparenja i nije štetan za ljude i druge vrste sisara jer svojom koncentracijom predviđen je za uništavanje određene vrste živih bića.

Inače, preparat za uništavanje glodara, sa uputstvom za građane narednih 15 dana biće dostupan u mesnim zajednicama na području grada Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.