Završen 11. Šumadijski sajam poljoprivrede

Izvor: Kragujevac.rs, 15.Sep.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen 11. Šumadijski sajam poljoprivrede

U godini koja je jako teška i uz mnogo problema, mi smo napravili najbolji mogući sajam, rekao je gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović na zatvaranju 11. Šumadijskog sajma poljoprivrede.

Sa više izlagača i sadržaja i organizaciju na još višem nivou sajam je bio posećeniji nego ranijih godina. Uz podsećanje da je ovogodišnju najveću smotru agrara u Šumadiji otvorio predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, gradonačelnik Veroljub Stevanović izrazio je nadu da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << nova saradnja da unapredi sve što je Grad do sada radio i da će sledeće godine na sajmu biti još više izlagača i novih sadržaja.

Tokom četiri sajamaska dana, poljoprivrednu mehanizaciju, semensku robu, opremu za sve poljoprivredne grane, veštačko đubrivo izložilo je preko 100 izlagača iz Srbije i zemalja iz regiona, a vikend je bio rezervisan za ocenske smotre konja i pasa kao i za izložbe ovaca, krava simentalske rase, mladih priplodnih ovnova i izložbu sitnih životinja.

Posetioci 11. Šumadijskog sajma poljoprivrede koji je i ove godine organizovao Šumadija sajam pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, imali su prilike da pogledaju izložbu starih mašina i rukotvorina, a za najmlađe je organizovan Parkur - druženje mališana sa poni-konjićima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.