Zaplenjena velika količina oružja i municije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena velika količina oružja i municije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su kod trojice Kragujevčana pronašli i oduzeli veću količinu oružja i municije u ilegalnom posedu, i protiv njih će podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu, saopšteno je iz policije.

Kod Kragujevčana starosti 47, 56 i 67 godina, policija je pronašla 10 lovačkih i malokalibarskih pušaka, dva pištolja, karabin, dve vazdušne puške, optički nišan, dva prigušivača za pušku, sedam bajoneta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i lovačkih noževa i više od 7.300 komada puščane municije, različitog kalibra.

Osim oružja, navedeno je u saopštenju, od trojice osumnjičenih privremeno je oduzeto i oružje u legalnom posedu.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac, zaplenjena velika količina oružja

Izvor: RTS, 10.Feb.2015

Policija kod trojice Kragujevčana pronašla i oduzeli veću količinu oružja i minucije u ilegalnom posedu. Protiv njih biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu, saopšteno je iz policije. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.