Zaplena u Kragujevcu: Pazarci “pali” sa 62.000 paklica cigara (FOTO)

Izvor: SandzakPress.net, 01.Avg.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena u Kragujevcu: Pazarci “pali” sa 62.000 paklica cigara (FOTO)

Na periferiji Kragujevca policija je zaustavila kombi vozilo beogradskih tablica i tom prilikom zaplenila 62.255 paklica cigareta bez akciznih markica. Protiv dvojice muškaraca iz Novog pazara koji su se nalazili u kombiju biće podnete krivične prijave. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa Poreskom policijom i Tržišnom inspekcijom, presekli su još jedan lanac ilegalnog prometa akciznih proizvoda i zaplenili 62.255 paklica cigareta bez akciznih markica. Cigarete >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << su pronađene u kombi vozilu beogradskih registarskih oznaka, koje je policija zaustavila na periferiji Kragujevca, u naselju Stanovo. Protiv vozača kombija (29) i sedamnaestogodišnjeg muškarca koji se nalazio u ovom vozilu, obojica iz Novog Pazara, Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Policija zaplenila 62.255 paklica cigareta

Izvor: Blic, 01.Avg.2017

Policija i Tržišna inspekcija zaplenili su 62.255 paklica cigareta bez akciznih markica...Policija je saopštila da su cigarete pronađene u kombiju beogradskih registracija, koji je policija zaustavila u kragujevačkom naselju Stanovo...Protiv Novopazaraca, vozača (29) i maloletnika (17), koji je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.