Zapaženi rezultati takmičara Rejvensa na Juniorskom kupu u Beogradu

Izvor: KGsport.info, 19.Dec.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaženi rezultati takmičara Rejvensa na Juniorskom kupu u Beogradu

Članovi Badminton kluba Ravens KG učestvovali su minulog vikenda na Juniorskom kupu u Beogradu. U konkurenciji od preko 50 takmičara iz devet klubova, predstavnici kragujevačkog kluba bili su i više nego uspešni, osvojivši četiri medalje u singlu i tri u dublu.
Najuspešniji je svakako bio Aleksandar Jovičić, koji je osvojio titule u muškom singlu uzrasne kategorije do 15 godina i u muškom dublu kategorije do 17 godina starosti, zajedno sa Stefanom Mijatovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << iz BK Pančevo.
Dve medalje osvojili su i Igor Jovanović i Minja Milovanović. Jovanoviću je pripala bronza u muškom singlu do 15 godina, kao i u muškom dublu do 17 godina starosti sa Lukom Milićem. Milovanovićeva je osvojila drugo mesto u singl konkurenciji devojčica do 17 godina starosti i u ženskom dublu zajedno sa Janom Nedeljković.
Konačno, bronzom se okitio i najmlađi predstavnik Rejvensa Andrej Šundić u singl konkurenciji dečaka do 9 godina starosti.
Na ovaj način članovi BK Ravens KG uspešno su priveli još jednu takmičarsku godinu kraju, sa željom da naredna 2018. godina bude za nijansu još uspešnija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.