Zapalila se benzinska pumpa i televizija

Izvor: Blic, 31.Jan.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalila se benzinska pumpa i televizija

KRAGUJEVAC - Požar koji je u 12 minuta posle 18 sati izbio u zgradi Radio televizije „IN“ u Kragujevcu, za desetak minuta je u vatrenoj stihiji progutao ceo studio visok 20 metara i urušio krov zgrade u kojoj se, u prizemlju, nalazi i benzinska pumpa „Milija“, sa skladištima sa desetinama tona goriva.

Vatrogasci su uspeli da spreče širenje vatre na benzinsku stanicu i rezervoare sa gorivom, i tako spasili naselje Bresnica od prave katastrofe.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rečima Nenada Miloševića, komandanta vatrogasnog bataljona, na mesto požara je stiglo više od 20 vatrogasaca i sedam specijalnih vozila. Oni su uspeli da spreče da vatra zahvati i okolne prostorije montaže, režije, radija i novinarske sobe ove televizije koja postoji i radi već 15 godina.

Kako tvrde zaposleni, kojih je u trenutku kada je izbio požar bilo petoro, vatra je izbila zato što je počeo da varniči prekidač na jednom od velikih studijskih reflektora. Sve se dogodilo u trenu, kada su pripremali studijo za emisiju i program uživo koji je trebao da počne u 20.00 sati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.