Zamenik tužioca u Kragujevcu preminuo na radnom mestu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 15:29

Zamenik tužioca u Kragujevcu preminuo na radnom mestu

Zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu Nebojša Ćirjaković (60) preminuo je jutros oko 8 sati, iznenada, u svojoj kancelariji, u prostorijama tužilaštva i pored ukazane lekarske pomoći.

U saopštenju tužilaštva navodi se da je Ćirjaković preminuo od posledica srčanog udara.

Kolektiv Apelacionog javnog tužilaštva u Kragujevcu, Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu i Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu izrazili su saučešće porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preminulog kolege navodeći da je "njegovom smrću tužilaštvo izgubilo velikog profesionalca, divnog čoveka i kolegu".

O terminu komemoracije Više javno tužilaštvo u Kragujevcu blagovremeno će obavestiti kolege i javnost.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Smrt u tužilaštvu

Izvor: RTS, 10.Maj.2021

Zamenik Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Nebojša Ćirjaković, iznenada je preminuo jutros, na radnom mestu. . Nebojša Ćirjaković preminuo je oko 8 sati, od posledica srčanog udara, u svojoj kancelariji...Ćirjaković je rođen 1961 godine i pored ukazane lekarske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.