Zamena dotrajalog asfalta u ulici Svetolika Mladenovića

Izvor: Kragujevac.rs, 15.Mar.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena dotrajalog asfalta u ulici Svetolika Mladenovića

U ulici Svetolika Mladenovića u naselju Vinogradi u toku je postavljanje završnog sloja asfalta na deonici sa koje je uklonjen stari dotrajali sloj asfalta. Dužina ove deonice je 320 metara, a vrednost radova oko 3 miliona dinara. Nosilac posla je JKP «Čistoća», a izvođač radova PZP Kragujevac.

Tim povodom, završne radove na ovoj deonici, danas su obišli Radosav Matić, direktor JKP «Čistoća» i Andreja Ilić, načelnik Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << />
Reč je o jednoj deonici koja je bila u izuzetno lošem stanju, asfaltna površina je bila mnogo deformisana sa mnogo udarnih rupa i opredeljenje je bilo da se kompletan taj pojas uradi sa novim slojem asfalta. Izvršeno je skidanje tkz «grebanje» starog sloja asfalta i stari asfalt je prerađen i njime je ojačana podloga pre završnog sloja asfalta - kaže Radosav Matić, direktor JKP «Čistoća».

Andreja Ilić, načelnik Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove istakao je da su ovi radovi samo nastavak jednog ciklusa održavanja gradskih puteva i ulica koji se finansiraju sredstvima iz gradskog budžeta.

- Dinamika ovih radova je intenzivna, a u narednom periodu imaćemo još više ekipa na terenu. Po završetku radova u ulici Svetolika Mladenovića, mašine se sele u Atinsku ulicu gde će takođe biti skinut završni sloj asfalta koji je u veoma lošem stanju i zamenjen novim - ističe Ilić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

S. Mitrovici priznanje za grad budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2016

U francuskom letovalištu Kan danas su dodeljene nagrade za gradove budućnosti za 2016/2017. godinu. Nagradu u ime grada Sremska Mitrovica, primio je načelnik gradske uprave za urbanizam, komunalne i inspekcijske poslove Vladimir Petković, saošteno je iz kabineta gradonačelnika Sremske Mitrovice...Iako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.