Zakazana 26. sednica Skupštine grada

Izvor: Kragujevac.rs, 05.Dec.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana 26. sednica Skupštine grada

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević i zamenik predsednika Skupštine grada Slavica Kominac održali su jutros konsultacije sa šefovima odborničkih grupa nakon čega je predsednik Milan Urošević zakazao 26. redovnu sednicu gradskog paralmenta za petak 12.decembar 2014.godine sa početkom u 9 časova.

Naznačajnja tačka dnevnog reda koju će razmatrati i o kojoj će se izjašnjavati gradski paralment je predlog Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2015.godinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs <<

Odbornici će razmatrati i predlog Odluke o usvajanju strateškog Master plana planine Rudnik kao i predloge Odluka o davanju saglasnosti na akta pravnih lica čiji je osnivač grad Kragujevac.

Obornici Skupštine grada Kragujevca razmatraće i predlog odluke o izmenama Odluke o boravišnoj taksi kojom je predviđeno uvođenje jedinstvene boravišne takse za čitavu teritoriju grada u iznosu od 70 dinara po noćenju. Konsultacijama su prisustvovali predstavnici svih odborničkih grupa u gradskom parlamentu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

U ponedjeljak o carinskoj tarifi

Izvor: Capital.ba, 05.Dec.2014

SARAJEVO, Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH održaće u ponedjeljak, 8. decembra, redovnu sjednicu na kojoj će razmatrati Prijedlog odluke o utvrđivanju carinske tarife za 2015. godinu. Prema predloženom dnevnom redu, na redovnoj 154. sjednici, između ostalog, biće razmatran...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.