Zajednička evropska budućnost

Izvor: Šumadija Press, 23.Jul.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednička evropska budućnost

Film mladih Kragujevca i Francuskog grada Sirene danas (četvrtak, 23. jul, 20,00) ima premijeru u Skupštini grada Kragujevca.

To je film koji je rezultat projekta „Delimo zajedničku evropsku budućnost“, a snimili su ga zajedno mladi iz Kragujevca i njihovog bratskog, francuskog grada Sirena.

Tema ovog dokumentarnog filma je to kako građani Sirena i Kragujevca doživljavaju razlike, kako možemo da prevaziđemo sve ono što nas deli i šta je to što možemo svakoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << dana da uradimo za dobar zajednički život. Po završetku projekcije, sat kasnije, članovi Centra za mlade Kragujevca i njihovi gosti iz Sirena, učestvovaće u paljenju lampiona ispred zgrade Grada.

U organizaciji Društveno-kulturnog centra Kragujevca, iste večeri, u Čaurnici, u Kneževom arsenalu, u 22 časa, nastupiće lokalni rege bend „Čaras, a u ponoć predstaviće se „Sofa Kru“, ekipa producenata i Di-Džejeva iz Kragujevca što je, ujedno, najava Festivala polomljenog ritma u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.