Zabelelo se širom Srbije

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabelelo se širom Srbije

Sneg slabog i umerenog intenziteta danas pada u većim delovima Srbije, pa su se "zabeleli" Beograd, Sremska Mitrovica, Valjevo, Kragujevac.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Sneg pada i u Loznici, Leskovcu, Zaječaru, Sjenici.

Kako je objavljeno na sajtu RHMZ, snežne padavine su zahvatile i Kopaonik, Zlatibor i Crni vrh.

Na Kopaoniku već ima 34 cm, a na Zlatiboru 11 cm.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Najhladnije je na Crnom vrhu, gde je osam stepeni ispod nule.

Prema prognozi, u Srbiji će večeras, tokom noći i u subotu, u većini krajeva biti formiran snežni pokrivač, od 5 do 10 cm. Više snega očekuje se na severu i zapadu zemlje, a u subotu posle podne i na istoku, lokalno i više od 20 cm.

Stiže nam sneg, a i ledena kiša!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SNEG ŠIROM SRBIJE: Zabeleli se Beograd, Sremska Mitrovica, Valjevo, Kragujevac

Izvor: Večernje novosti, 14.Dec.2018

Prema prognozi, u Srbiji će večeras, tokom noći i u subotu, u većini krajeva biti formiran snežni pokrivač, od 5 do 10 cm. Više snega očekuje se na severu i zapadu zemlje Sneg slabog i umerenog intenziteta danas pada u većim delovima Srbije, pa su se "zabeleli" Beograd,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.