Za povratak na pobednički kolosek (subota, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 19.Okt.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za povratak na pobednički kolosek (subota, 18 h)

U 5. kolu Super lige Srbije za odbojkaše, kragujevački Radnički ugostiće u subotu, 20. oktobra od 18 časova u hali „Jezero“ Spartak iz Ljiga. Za izabranike trenera Bojana Dimitrijevića biće ovo dobra prilika da se nakon tri vezana poraza ponovo vrate na pobednički kolosek.
I pored prilično dobre igre u prva četiri kola, Kragujevčani su uspeli da upišu samo jedan trijumf. Nedostatak koncentracije i smirenosti u završnicima setova skupo je koštao odbojkaše Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << na gostovanjima u Subotici i u Valjevu, dok je šampion Vojvodina ipak bila preveliki zalogaj u ovom trenutku.
Dakle, bodovni saldo je definitivno mogao biti mnogo povoljniji od pet bodova koliko su Šumadinci uknjižili u dosadašnjem delu takmičenja, ali šta je, tu je. Nadajmo se samo da su učenici Bojana Dimitrijevića izvukli pouke iz prethodnih mečeva i da će u narednim duelima nadoknaditi olako izgubljene bodove.
Idealna prilika da se nekadašnji prvak države vrati na pobedničke staze jeste susret sa Spartakom iz Ljiga u hali „Jezero“. Tim iz Ljiga ima tri boda manje od Kragujevčana i pored toga što ima identičan skor 1-3. Ljižani su nakon tri ubedljiva poraza na startu sezone, u prošlom kolu uspeli da na svom terenu dobiju beogradski Partizan sa 3:2 i tako podignu malo samopouzdanje pred gostovanje u Kragujevcu.
Ipak, jasno je da uloga favorita u predstojećem duelu pripada domaćinu, koji bi sutrašnjim trijumfom mogao da napravi značajan iskorak ka gornjem delu tabele.
Inače, 5. kolo Super lige Srbije obeležiće susret između Crvene zvezde i Vojvodine NS Seme, a sastaju se još i Novi Pazar – VA 014 Bauwesen, Partizan – Jedinstvo (SP) i Mladi radnik – Spartak (S).
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.