Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 12:13

ZBOG NAPADA NA BORJANA: Kragujevčanima preti žestoka kazna

Nemile scene na stadionu "Čika Dača".

Zbog nemilih scena po završetku utakmice između Radničkog 1923 i Crvene zvezde kada je grupa navijača nasrnula na golmana gostujuće ekipe Milana Borjana, kragujevačkom klubu sada preti žestoka kazna od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Naime, Borjan je tom prilikom od jednog huligana zadobio žestok udarac, a tokom celog meča on je verbalno vređao golmana Crvene zvezde, što je evidentirano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zapisniku delegata i ostalih službenih lica koja su radila na utakmici.

Fudbalski savezaSrbije  je istog trenutka pokrenuo disciplinski postupak po prijavi glavnog komesara za takmičenje u Mozzart Bet Superligi, Aleksandra Pivića. Prema najavama, žestoka kazna će Kragujevčanima stići ubrzo.

Kako stoje stvari, Radničkom 1923 se smeši drakonski udarac po džepu, a uz to i suspenzija "Čika Dače" na nekoliko mečeva.

U slučaju da se stadion Kragujevčana zatvori na duže vreme, kazna bi se prenela na početak sledeće sezone, što bi značilo da će izabranici Dejana Joksimovića naredni ciklus počeli pred praznim tribinama.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.