Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 21:07

"ZA LEČENJE JE, MOŽE OTAC DA JOJ BUDE" Otišli smo u rodni kraj Mione Jovanović, a komšije su OČAJNE zbog veze sa oženjenim Ša (VIDEO)

Pevačica Miona Jovanović, trenutno je jedna od najaktuelnijih učesnica "Elite", a od kako je započela svoju vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša postala je glavna tema. Njeni roditelji bili su protiv ove veze, te je naša ekipa posetila Kragujevac, kako bi saznali šta oni najbliži kažu na njenu ljubavnu romansu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

" On je ludak, treba na lečenje" - Mionine komšije BRUTALNO osudile odnos sa Ša: "Brukaš religiju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024

"Da sam majka njena ušla bih i rekla napolje!"..Pevačica Miona Jovanović trenutno je jedna od najaktuelnijih učesnica "Elite", a od kako je započela svoju vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša postala je glavna tema. Njeni roditelji bili su protiv ove veze, a evo šta njeni najbliži kažu na ovu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.