Vrnjačka Banja: Sumnjiva saobraćajka

Izvor: S media, 26.Jun.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrnjačka Banja: Sumnjiva saobraćajka

Predsednik štrajkačkog odbora u preduzeću "Morava" Milorad Lekić (58), koji je bez svesti pronađen u jarku pored puta, i dalje je u teškom stanju.

Radnik autobuskog preduzeća „Morava“ i predsednik štrajkačkog odbora u ovom kolektivu Milorad Lekić (58), koji je pre tri dana bez svesti i s teškim povredama glave pronađen u jarku pored puta nedaleko od Vrnjačke Banje, i dalje je u teškom stanju, a lekari Kliničko-bolničkog centra u Kragujevcu još >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se bore za njegov život.

Poginuo poznati kragujevački urolog

Pao sa prikolice i poginuo

Seosko veselje zavilo u crno četiri porodice

Vraćajući se kući biciklom, Lekić je, na putu za svoje Novo Selo, kuda svakodnevno prolazi, još u četvrtak po podne, najverovatnije oko 15 časova, iz zasad neutvrđenih razloga, ali bar prema prvoj službenoj zabelešci, doživeo - „saobraćajni“ udes.

Šta se ovom štrajkačkom vođi tada zaista dogodilo, policija tek utvrđuje. Po izjavama nekih svedoka, Lekićev bicikl u jarku nađen je bez ikakvog oštećenja, čak i bez najmanje ogrebotine. Zato štrajkači „Morave“, a s njima i mnogi drugi Vrnjčani, sumnjaju da se uopšte radi o saobraćajnoj nezgodi, već - o fizičkom nasrtaju na ovog, inače tvrdokornog štrajkačkog vođu.

(Novosti)
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Vrnjačka Banja

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.