Vozač šlepera koji je izazvao nesreću na auto-putu braniće se sa slobode

Izvor: RTS, 02.Dec.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač šlepera koji je izazvao nesreću na auto-putu braniće se sa slobode

Vozač kamiona iz Kraljeva, koji je u petak izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu Beograd–Niš u kojoj su poginule tri osobe, pušten je iz pritvora i braniće se sa slobode.
Šleper je u petak udario u kombi vozilo koje je stajalo u zaustavnoj traci zbog kvara. Tom prilikom poginula su tri radnika "Telefonkabla" iz Kragujevca, a osam je povređeno.  

Vozača G. R. (46), koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << upravljao šleperom, na sudu će teretiti za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju.
U saopštenju Osnovnog suda u Nišu piše da je odbijen predlog tužilaštva za određivanje pritvora, kako ne bi uticao na svedoke koji su bili neposredni očevici događaja.
Za određivanje pritvora neophodno je navesti konkretne okolnosti koje potvrđuju postojanje opasnosti od uticaja, saopšteno je u Osnovnom sudu u Nišu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.