Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 14:09

"Vozač izašao, pročitao spisak, i ZATVORIO NAM VRATA PRED NOSOM": Put mora krenule su sa 12 sati zakašnjenja, a objašnjenje auto-prevoznika je za nevericu

Tri putnice iz Topole su prošle nedelje su otišle u Kragujevac kako bi odatle autobusom krenule na crnogorsko primorje, putovanje koje su uredno rezervisale. Međutim, vozač je izvadio spisak, krenuo da čita, i njima zatvorio vrata pred nosom! Redakciji „Blica“ javila se Ljiljana S. u nameri da ispriča šta se dogodilo i istovremeno upozori druge putnike na potencijalni problem koji vreba i to u onom trenutku kada je stres ono što ti nikako ne treba.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.