Vojvodina rutinski protiv Radničkog

Izvor: Radio 021, 18.Feb.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina rutinski protiv Radničkog

Odbojkaši Vojvodine savladali su ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:0 u setovima (25:22, 25:20, 25:19).

Izabranici Nedžada Osmankača igrali su ubedljivo tokom čitavog meča, a svaki set su privodili kraju bez problema. Novosađani su potpuno kontrolisali meč, na momente su samo popuštali i dali prostora protivniku da smanji razliku.

Pobedom u 16. kolu Superlige crveno-beli se ponovo vraćaju na pobedničku stazu, posle dva vezana poraza u ligi i Cev kupu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Takođe, ovim trijumfom Voša se nalazi praktično korak od overe prve pozicije pred plej-of. Naime, crveno-belima je potrebna jedna pobeda u naredna dva meča, protiv Partizana i Crvene zvezde, kako bi imali sigurnu prvu poziciju.

"Moram da kažem i to da je bilo teško, posle onako sjajne atmosfere i punih tribina protiv Pjaćence, sada igrati u više nego polupraznoj sali. Naravno, mi smo sportisti profesionalci, uvek moramo naći motiv, što smo i uradili. Bitnoe je da smo pobedili i uzeli tri boda. Jednu ekipu čini velikom i to da  kada je najvažnije završi utakmica onako kako treba. Na kraju je došao do izražaja pojedinačni, a posebno timski kvalitet, koji je još važniji", zaključio je igrač Vojvodine NS seme Nikola Peković.

Autor: 021, okvojvodina.org
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.