Vodimo vas na premijeru Gumenog Tarzana

Izvor: Mondo, 05.Okt.2012, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na premijeru "Gumenog Tarzana"

Drugi po redu Porodični vikend održava se u Beogradu, Kragujevcu i Nišu, a MONDO vam poklanja ulaznice za film "Gumeni Tarzan 3D".

Tokom subote i nedelje u bioskopima Cineplexx Delta City Beograd, Cineplexx Delta City Kragujevac i Vilin grad Niš biće upriličen Porodični vikend, a u okviru filmskog maratona biće prikazivani filmovi: "Hotel Tranilvanija", "Hrabra Merida 3D", "Gumeni Tarzan 3D" i "Ledeno doba 3D".

MONDO poklanja za svaki grad 2x2 ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za subotnje prikazivanje filma "Gumeni Tarzan 3D" (Cineplexx Delta City u 12:40 časova, Cineplexx Plaza u 13:40 časova i Vilin grad u 14:30 časova). Oni koji nas prate na Twitteru @Mondoportal neka nam napišu u kom gradu bi voleli da gledaju film i obavestićemo ih o načinu na koji da preuzmu ulaznice.

Posetioce očekuje i specijalni Porodični meni po posebnoj ceni i dodatnih 10 odsto popusta na cenu karte uz karticu Porodičnog film kluba.

Posetioci bioskopa Cineplexx Delta City moći će da se zabave uz maskote Pande i Mede, igraju zabavne igrice na kompijutersim konzolama Computer Landa, druže se sa "Drakulom" i mađioničarem Rolijem, igraju sa animatorima centra za animaciju dece Čigra Igra i učestvuju u radionicama kreativnog centra Pero čiji će vam stručni saradnici pokazati kako se prave maske i figurice inspisrisanih filmovima "Hotel Transilvanija" i "Gumeni Tarzan".

Posetioce bioskopa Vilin Grad u subotu zabavljaće klovnica Milka, a u nedelju će šminkerke studija Jelena Đorđević oslikavati lica mališana. Za vreme Porodičnog vikenda biće organizovana i likovna radionica inspirisana filmom Hotel Transilvanija.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.