Vodili robinju na ugovoreni brak u Nemačku: Uhapšene tri osobe zbog trgovine ljudima

Izvor: B92, 01.Jun.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodili "robinju" na ugovoreni brak u Nemačku: Uhapšene tri osobe zbog trgovine ljudima

Pripadnici MUP-a u Nišu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, saopštio je MUP Srbije.

Uhapšeni su F. O. (1977) iz Prištine, R. F. (1985) iz Kragujevca i M. B. (2001), državljanku Nemačke

Sumnja se da su oni 31.maja, u nameri da pribave korist uspostavljanjem ropskog ili sličnog odnosa, pokušali da omoguće prelazak granice, na aerodromu u Nišu, maloletnici staroj 14 godina koja je u Nemačkoj trebala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da stupi u ugovoreni brak.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene tri osobe u Nišu zbog sumnje da su ugovarali brak sa maloletnicom

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2019

Zbog sumnje da su planirali da zarade tako što su 14-godišnjoj devojčici ugovorili brak u Nemačkoj, kako kažu u policiji, 31. maja na niškom aerodromu su uhapšene 3 osobe.

Nastavak na JužneVesti.com...

Niš, vodili "robinju" na ugovoreni brak u Nemačku

Izvor: RTS, 01.Jun.2019

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su F. O. (1977) iz Prištine, R. F. (1985) iz Kragujevca i M. B. (2001), državljanku Nemačke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, saopštio...

Nastavak na RTS...

Niš: Vodili "robinju" na ugovoreni brak u Nemačku

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jun.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su F. O. (1977) iz Prištine, R. F. (1985) iz Kragujevca i M. B. (2001), državljanku Nemačke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, saopštio je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.