Vizer napustio Kragujevac!

Izvor: KGsport.info, 19.Apr.2013, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vizer napustio Kragujevac!

Američki centar, Kajl Vizer više nije član KK Radnički. To je potvrdio trener kluba Miroslav Nikolić u izjavi sportskom žurnalu:
“On je otišao. Gospodin nije želeo da čeka i napustio je klub. Kasnimo svim igračima, ali to je samo Vizeru previše smetalo. Emening je ostao i pokazao privrženost klubu, što je za svako poštovanje“ - rekao je Nikolić.
Vizer je u Kragujevcu proveo samo četiri meseca. Za to vreme je dosta kuburio sa povredama i imao više nego >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << skroman učinak od 2,9 poena po utakmici, uz dva skoka.
Zbog prevelikog broja stranaca u ekipi nije licenciran za takmičenje u Agroživ Superligi Srbije, ali se očekivalo da sledeće nedelje pomogne svom timu na završnom turniru ABA lige, pošto na centarskim pozicijama neće biti povređenih Varde i Nikolića.
Foto: Zoran Petrović
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.