Veliko interesovanje u Kelnu za novu kolekciju nameštaja Forma ideale

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje u Kelnu za novu kolekciju nameštaja Forma ideale

Kragujevačka fabrika nameštaja "Forma ideale" premijerno je predstavila na Sajmu nameštaja u Kelnu novu kolekciju nameštaja za 2017. godinu.

Veliko interesovanje distributera nameštaja za prošlogodišnju kolekciju doprinelo je da ove godine bude izloženo 96 modela iz nove kolekcije, dvostruko više nego prošle godine.

Istaknuto mesto pod svodovima kelnskog sajmišta zauzeli su sistemi elemenata koje odlikuju inovativne forme, unapređena funkcionalnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta. Nastup Forma Ideale na prošlogodišnjem sajmu doprineo je rekordnom izvozu kompanije, koja je ubedljivo najveći srpski izvoznik nameštaja. Regionalni lider industrije nameštaja izvozi 70% proizvodnje u 35 zemalja na četiri kontinenta i najveći je proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi.

Nakon premijere nove kolekcije, za koju se već sada može reći da je oborila dosadašnje rekorde kada je reč o zainteresovanosti distributera, popularni modeli biće predstavljeni u salonima kompanije širom Srbije. Inače, Forma Ideale je bila jedini srpski proizvođač pločastog nameštaja koji je nastupio u Nemačkoj.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.