Veliki uspeh pionirki Radničkog

Izvor: KGsport.info, 29.Avg.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki uspeh pionirki Radničkog

Članice pionirske ekipe Ženskog rukometnog kluba „Radnički“ osvojile se u prvo mesto na prestižnom međunarodnom turniru u Mostaru. Kragujevčanke su trijumfovale u konkurenciji od osam ekipa iz regiona, savladavši u finalu pionirsku selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 16:12 (8:3).
Trener Aleksandar Đurović istakao je svoje impresije nakon ovog uspeha.
„Utisak je stvarno predivan. Pobediti sve protivnike i to na ovako jakom međunarodnom turniru kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je ovaj u Mostaru je velika stvar za naš grad, klub i najbitnije, za same devojčice. Čak je i mostarska publika zavolela mlade „Tigrice“, o čemu svedoči i dugotrajni aplauz posle finala.“
Kada su u pitanju ambicije za predstojeću sezonu, Đurović je decidiran:
„Ambicije su, naravno, šampionske. Moramo da se držimo renomea kluba i da pratimo rezultate Uprave i prvog tima. Grad i klub posle dužeg vremena imaju budućnost u mlađim kategorijama.“ – zaključio je trener najmlađih „Tigrica“.
Foto: zrkradnicki.org
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Vranjanci najbolji na pesku

Izvor: OkRadio.rs, 30.Avg.2014, 11:26

Vranje – Prva dva mesta na turniru u odbojci na pesku koji je po prvi put održan u Preševu pripala su vranjskim takmičarima, članovima OK Vranje i OK Mladost. Prvo mesto u konkurenciji osam ekipa iz Vranja, Preševa, Gnjilana i Uroševca osvojili su u paru Vujadin Deljanin i Milan Ristić, a ...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.