Važna pobeda odbojkašica Radničkog

Izvor: KGsport.info, 01.Mar.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važna pobeda odbojkašica Radničkog


Odbojkašice Radničkog se ne daju! Izabranice trenera Turnića su sinoć u hali „Gordana Goca Bogojević“ pobedile ekipu Jagodine sa maksimalnih 3:0 (25:10, 25:17, 25:14) i na taj način produžile sebi nadu u borbi za opstanak.
Lako su „Crvene“ izašle na kraj sa nedoraslim protivnikom. Izuzetno motivisane, Kragujevčanke su veoma brzo došle do trijumfa u tri seta i sada mogu da se posvete narednom iskušenju, a to je meč sa Jedinstvom u Užicu.
Odbojakšice >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Radničkog i dalje se nalaze u zoni ispadanja, sa pet bodova manjka u odnosu na Klek Srbijašume. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, što znači još pet utakmica nade za Kragujevčanke da mogu sačuvati status prvoligaša.
Foto: ŽOK Radnički FB
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kraguj parirao lideru samo u prvom setu

Izvor: KGsport.info, 01.Mar.2015

. Odbojkašice Kraguja poražene su sinoć u meču 17. kola Viner štediša lige od Vizure sa 0:3 (24:26, 12:25, 20:25). Kragujevčanke su pružile dostojan otpor šampionu i lideru u Super ligi, ali su bodovi ostali u Beogradu.. Izabranice trenera Mratinkovića su odlično otvorile prvi set i povele...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.