Vaterpolisti povređenom dečaku uručili poklon, dva pacijenta otpuštena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2012, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti povređenom dečaku uručili poklon, dva pacijenta otpuštena

KRAGUJEVAC -

Dvoje od osam povređenih u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu, koju je izazvao vaterpolista "Radničkog" Boris Popović, pušteni su kući, a ostale pacijente jutros su posetili kragujevački vaterpolisti koji su dečaku uručili poklon.

"Povređeni, su u dobrom zdravstvenom stanju. Dvoje je otpušteno i još jedan pacijent će uskoro napustiti bolnicu", izjavio je novinarima direktor Klinike za hirurgiju Dragan Čanović i ponovio da su građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadobili lake telesne povrede.

Povređene su posetili trener "Radničkog" Dejan Udovičić, njegov pomoćnik Dejan Jovović i otac Borisa Popovića, poželevši im što brži oporavak i izražavajući žaljenje što je došlo do te nezgode.

Osmogodišnji dečak, najmlađi povređeni u toj nesreći, smešten je na odeljenje Dečje hirurgije i od igrača Vanje Udovičića i Filipa Filipovića jutros je dobio loptu i kapicu sa potpisima svih vaterpolista kluba "Radnički".

Trener "Radničkog" izrazio je nadu da će i ostali povređeni što pre biti otpušteni iz bolnice.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak izjutra u Kragujevcu, osam osoba je povređeno kada ih je, dok su stajali na autobuskom stajalištu, udario automobil marke "bmw" kojim je upravljao vaterpolista Boris Popović.

Popoviću, posle saslušanja u Osnovnom sudu, istražni sudija nije odredio meru pritvora, pa će se vaterpolista braniti sa slobode za teško krivično delo protiv bezbednosti u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.