Vaterpolisti Radničkog ubedljivi u Valjevu

Izvor: KGsport.info, 05.Maj.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog ubedljivi u Valjevu

Vaterpolisti Radničkog ostvarili su drugu pobedu u Superligi, u meču sedmog kola, na gostovanju ekipi Valjevo Gorenja, rezultatom 13:10.
Pobeda nad znatno iskusnijim članom regionalne A2 lige je veliki uspeh za mladi kragujevački sastav, koji je konačno uspeo da valorizuje dobru igru protiv favorizovanih rivala.
Vodili su Kragujevčani gotovo sve vreme, a ključnu razliku stekli su u trećem periodu, u čijem su finišu došli do „plus šest“ (11:5). Tu prednost održavali >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su do sredine poslednje deonice, posle čega je domaćin sa tri gola samo ublažio poraz.
Najefikasniji u redovima Kragujevčana bio je vodeći strelac lige, Gijom Dino, sa tri pogotka, po dva su dodali Vukašin Ganić i Nemanja Radovanlija, a po jedan Tanasijević, Stanojević, Metodiev, Šakenov, Panić i Pljevančić. Na drugoj strani, izdvojili su se bivši igrač Radničkog Luka Bosić sa tri gola, odnosno Mitrović i Filipović sa po dva.
Ovom utakmicom završena je prva polovina sezone u Superligi Srbije, a u narednom kolu Kragujevčani gostuju Partizanu.
U ostalim mečevima sedmog kola postignuti su sledeći rezultati: Partizan – Zemun 13:2, Nais – Vojvodina 7:11 i Crvena zvezda – Šabac 15:7.
VALJEVO GORENJE – KVK RADNIČKI  10:13 (3:3, 1:2, 1:6, 5:2)
VALJEVO
Bazen: SC „Petnica“.
Sudije: Golijanin (Beograd), Stanojević (Jagodina).
Isključenja: Valjevo Gorenje 12, Radnički 20. Peterci: Valjevo Gorenje 2 (2).
VALJEVO GORENJE: Brakočević, Panajotović 1, Arsenović, Mitrović 2, Radulović 1, Rackov, Lukić, Gligorijević, Popović, Bosić 3, Đorđević, Filipović 2, Spasojević, Mirković.
KVK RADNIČKI: Gavrilović, Tanasijević 1, Stanojević 1, Ganić 2, Metodiev 1, Mitrović, Šakenov 1, Dino 3, Panić 1, Pljevančić 1, Manić, Radovanlija 2, Đerković, Stjepanović.
Izvor i foto: KVK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

PAO na dva kola do kraja ne zna za poraz, Olimpijakos i dalje četiri koraka iza aktuelnih šampiona

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2018, 00:00

U okviru 24. kola grčkog košarkaškog šampionata, pobede su upisali i PAO i Oli...Panatinaikos je gostovao ekipi Koroviosa, a aktuelni prvak slavio je sa ubedljivih 49-86...Prednost favorizovanog rivala je rasla iz minuta u minut, u drugom poluvremenu je domaćin postigao svega 16 poena, pa su "Zeleni"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.