Vaterpolisti Radničkog potopili Singidunum

Izvor: Blic, 26.Jan.2013, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog potopili Singidunum

Samo dva dana nakon pobede nad mađarskim Debrecinom (9:6) u polufinalu Kupa Evrope, vaterpolisti Radničkog ubedljivo su trijufmovali na „Banjici“, protiv domaćeg Singidunuma, rezultatom 22:5 (5:1, 8:1, 3:2, 6:1), u 11. kolu Prve A lige.

Od samog starta meča bila je vidljiva velika razlika u kvalitetu, pa je ovaj susret izabranicima Dejana Udovičića poslužio kao jedan u nizu treninga za revanš sa Mađarima.

Već u prvoj četvrtini golman domaćih morao je pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << puta da izvadi loptu iz svoje mreže, a dvocifrenu prednost Kragujevčani su stekli u drugom periodu.

Posle nešto opuštenije igre u trećoj četvrtini (3:2), vaterpolisti Radničkog su nastavili da pucaju iz svih oružja u poslednjem periodu igre i tako trijumf učinili još ubedljivijim.

Najefikasniji bio je kapiten Vanja Udovičić sa četiri pogotka, Boris Zloković, Slavko Gak i Đorđe Filipović dodali su po tri gola, a Filip Filipović, Dušan Marković i Vojislav Čupić postigli su po dva. U strelce su se upisali i Bašić, Popović i Burić, dok su u poraženom timu po dva gola postigli Bijelić i Alijagić, a jedan Đorđević.

Pred kragujevačkim timom je pauza od desetak dana, koju će iskoristiti za uigravanje za pomenuti revanš susret Kupa Evrope sa Debrecinom, koji je na programu 6. februara.

Povezane vesti: Vaterpolisti Radničkog brojali do 21 na premijeri u Kragujevcu Pomama za vaterpolom u Kragujevcu, mnogi ostali bez šanse da vide zvezde Radničkog
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.