Vaterpolisti Radničkog dočekuju Beograd u Kupu Srbije (utorak, 20 h)

Izvor: KGsport.info, 19.Nov.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog dočekuju Beograd u Kupu Srbije (utorak, 20 h)

U meču osmine finala Kupa Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Beograda, u utorak od 20 časova, na zatvorenom bazenu SC „Park“ u Kragujevcu.
Ovi rivali sastali su se u istoj fazi takmičenja i pre dve godine, kada je Radnički slavio 13:12 posle peteraca. Prošle sezone igrali su u Prvoj A ligi, a oba duela pripala su Kragujevčanima (9:7, 16:8).
Radnički je odlično startovao u Regionalnoj A2 ligi, ali je posle četiri pobede poražen na gostovanju Solarisu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Šibenika, pa će ovo biti prilika da se vrati na pobednički kolosek. Sa druge strane, Beograđani su u Prvoj A ligi do sada upisali pobedu i dva poraza.
U ostalim duelima osmine finala sastaju se: Stari grad – Tent, Banjica – Valjevo i Zemun Vojvodina. Pobednike ovih mečeva u četvrtfinalu čekaju Partizan, Šabac, Crvena zvezda i Nais.
Izvor i foto: KVK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.