Vanić:“Značajni bodovi“

Izvor: FudbalSrbija.net, 30.Sep.2014, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić:“Značajni bodovi“

Donji Srem je nakon veoma teške i neizvesne utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca na kraju ipak stigao do tri velika boda,i zbog toga trener Vanić nije krio zadovoljstvo na konferenciji za štampu nakon utakmice:

Znao sam da će utakmica biti sa malo šansi. Ekipa Radničkog je sada stabilan kolektiv s nekoliko uzuzetno visokih igrača. S druge strane, mi smo lišeni usloga vrlo dobrih skakača, kao što su Bukorac i Prljević, te je sav teret pao na Crnomarkovića i Lakić-Pešića. >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << Ipak, nekako smo prebrodili. Radnički 1923 u prvom delu utakmice je bio konkretniji. Mi smo žurili u želji da što pre dođemo do željenog rezultata. Srećom, ulaskom Krunića i Stanisavljevića, koji su među najkvalitetnijim veznim igračima u ligi, preuzeli smo inicijativu i u krajnjem slučaju, došli do značajnih bodova.„-izjavio je Nenad Vanić,a prenosi fudbalsrbija.net.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.