VLADIMIR OSTAJE IZA REŠETAKA: Kragujevčaninu koji je teško ranio svoju devojku određen pritvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 20:13

VLADIMIR OSTAJE IZA REŠETAKA: Kragujevčaninu koji je teško ranio svoju devojku određen pritvor

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su Vladimira M. (40) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je večeras iz MUP-a.

On se sumnjiči da je noćas, u porodičnoj kući u Kragujevcu, vatrenim oružjem pucao u predelu glave, tridesetpetogodišnjoj supruzi, nanevši joj teške telesne povrede opasne po život.

Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Njegova supruga M. M. je sa teškim povredama prebačena u UKC Kragujevac, gde joj se lakari i dalje bore za život.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRONAĐEN PIŠTOLJ IZ KOJEG JE VLADIMIR PUCAO NA SUPRUGU Oglasila se policija o hapšenju u Kragujevcu

Izvor: Blic, 16.Maj.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su V.M. (1982) iz Kragujevca zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.