VK RADNIČKI: Gledaćete Gojka u našoj kapici!

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VK RADNIČKI: Gledaćete Gojka u našoj kapici!

Kragujevački klub nezadovoljan odlukom VSS da ne dozvoli registraciju Gojka Pijetlovića odmah. Poruka: "Gledaćete ga u našem klubu od sledeće sezone".

Odluka Vaterpolo saveza Srbije da ne dozvoli Radničkom da odmah registruje prvog golmana reprezentacije Srbije Gojka Pijetlovića izazvala je nezadovoljstvo i razočaranje kod Kragujevčana.

"I pored toga što među stativama već imamo jednog golmana vrhunskog kalibra, naša želja je bila da pomognemo reprezentativcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbije, koji je ostao bez angažmana, da ostane u formi za naredne akcije nacionalnog tima. Naš stav je da VSS mora da bude servis našim reprezentativcima, da u sportu koji nam je doneo toliko radosti u prošlosti, nesmetano obavljaju ono što oni najbolje znaju a to je da treniraju, igraju, pobeđuju i osvajaju medalje. Ova odluka pokazuje da su u VSS i Stručnom savetu lični interesi, lična promocija i klubaštvo ispred interesa vaterpola, a to je ono što VK Radnički nikada neće gledati sa odobravanjem. Sve ovo dobija na težini ako se ima u vidu da su slični slučajevi u prošlosti rešavani u korist igrača, kada je to očigledno tim istim pojedincima i njihovim interesima odgovaralo", reakcija je VK Radnički na odluku Stručnog saveta VSS.

Radnički ironično konstatuje da je odluka VSS ispravna ako je "interes srpskog vaterpola da prvi golman

naše reprezentacije počne pripreme za velika takmičenja ovog leta bez utakmice i kluba".

Kragujevački klub je saopštio i da će ljubitelji vaterpola gledati Gojka Pijetlovića u kapici Radničkog u sezoni 2013/2014. jer je sa njim postignut dogovor.

Pijetlović je pre nekoliko dana došao u Radnički, nakon što je raskinuo ugovor sa mađarskim Ferencvarošem koji je zapao u finansijske probleme.

(MONDO - foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Radnički nezadovoljan odlukom VSS

Izvor: Akter, 16.Jan.2013

Radnički (KG) saopštio je da je nezadovoljan i razočaran odlukom Vaterpolo saveza Srbije da ne dozvoli ovom klubu da registruje Gojka Pijetlovića za drugi deo sezone

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.