VEZIVAO JE PA UBIJAO PSE PO SELU Pet jezivih činjenica o masovnom ubici iz Mladenovca od kojih se ledi KRV u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 13:03

"VEZIVAO JE PA UBIJAO PSE PO SELU" Pet jezivih činjenica o masovnom ubici iz Mladenovca od kojih se ledi KRV u žilama

Velika tragedija zadesila je Srbju kada je pre oko tri meseca hrladnokrvni ubica likvidirao devetoro mladih ljudi.

Mladić Uroš Blažić (21) iz sela Dubona kod Mladenovca 4. maja počinio je masovno ubistvo u svom, ali u susednom selu Malo Orašje. On je kobne večeri hicima iz kalašnjikova ubio devetoro mladih ljudi, a njih 13 rani, a ni jednu žrtvu nije poznavao.

On je uhapšen nekoliko sati kasnije, posle policijske potere, 5. maja ujutru u kokošinjcu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na imanju svog ujaka u okolini Kragujevca. Porodice žrtava, ali i svi meštani dva sela kod Mladenovca i Smedereva već tri meseca se pitaju zbog čega je Uroš Blažić potegao oružje i pobio tolike ljude.

- On se od hapšenja nalazi u pritvoru u Smederevu. Nakratko je bio prebačen u Specijalnu zatvorku bolnicu u Beogradu radi psihijatrijskog veštačenja, ali je potom vraćen u smederevski pritvor. Čim je vraćen on je ponovo ispoljio agresiju. Naime, napao je svog cimera iz ćelije i nalupao mu šamare jer mu je, navodno, smetalo to što pritvorenij hrče - kaže izvor.

Da ubica ima lošu narav njegovi susedi primećivali su i ranije, a kako su posle nezapamćenog zločina za koji se tereti ovaj mladić pričali, imao je problema sa policijom, ali i meštanima.

- On je ranije ubijao pse po selu, vezivao ih i ubijao ih. Ne znamo zašto je zlostavljao životinje, ali nama je to bilo neshvatljivo. Videlo se da dečko nije normalan - ispričali su ranije meštani sela Dubona.

Prema njihovim rečima ubica je bio bahat i nasilan. - Divljao je motorom po selu, a jednom je pretio da će da nas pogazi. Tukao se sa mladićima, a jednom je izudarao dedu od 70 godina, komšiju. Čovek je tada imao masince ispod oka - ispričali su meštani.

Kako su mediji ranije pisali, osumnjičeni za težak zločin i ranije je hapšen.

- Jednom je hapšen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Naime, motorom je oborio policajca koji je pokušao da ga zaustavi. Hapšen je i zbog krađe i nasilničkog ponašanja - podsetio je izvor za medije i dodao da uprkos hapšenjima i krivičnim prijava on nije bio osuđivan.

Da je ubica voleo da glumi kriminalca, pokazuju i njegove objave na društvenim mrežama. Tako je jednom okačio video snimak na kom se vidi kako se samo u šorcu usred zime kupa u nekom jezeru okovanom ledom i snegom, imitirajući Kristijana Golubovića, osuđivanog kriminalca iz devedesetih koji je u međuvremenu postao rijaliti učesnik. Na tu objavu je i tagovao Kristijana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.