Uspešna decenija „Metroa“ u Kragujevcu

Izvor: Šumadija Press, 05.Dec.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna decenija „Metroa“ u Kragujevcu

Kompanija „Metro keš & keri“ u Kragujevcu ostvarila je pozitivne rezultate u poslovnoj 2015. godini, sa ukupnim rastom prometa od 6,4 odsto.

Najveći rast zabeležen je u segmentima ugostiteljstva – 14 odsto. Ovim dobrim rezultatima obeležena je i prva decenija poslovanja u Kragujevcu i otvoreno novo poglavlje u poslovanju, koje će biti usmereno i na bližu saradnju sa lokalnim proizvođačima i zadrugama.

U tom rastu u velikoj meri učestvovalo je odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << „Voće i povrće“, čemu je značajno doprinela saradnja sa lokalnim dobavljačima tokom sezone. Zahvaljujući pozitivnim rezultatima, kompanija u 2016. godini namerava da nastavi saradnju sa poljoprivrednicima i zadrugama koje nude sveže i kvalitetno voće i povrće iz Šumadije.

„Metro“ distributivni centar u Kragujevcu otvoren je 2005. godine, i ove godine proslavio je 10 godina uspešnog poslovanja, a za poslovnu 2016. godinu planiran je još veći procenat rasta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.