Upozorenje vozačima na sneg, poledicu, jak vetar

Izvor: RTS, 14.Jan.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje vozačima na sneg, poledicu, jak vetar

Pad temperature, kao i sneg koji ovoga jutra pada na području Kragujevca, Negotina i Kruševca uslovili su mokre i klizave kolovoze, tako da je neophodan veći oprez tokom vožnje, saopštio je AMSS.
Kolovozi su uglavnom mokri pa je zbog nižih temepratura moguća i poledica, na koju se posebno upozoravaju vozači, kao i na jak vetar.
Posebno na području Banatskog Karlovca, Vršca i Velikog Gradišta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde udari vetra povremeno dostižu i olujnu jačinu, ali i u planinskim predelima gde vetar može stvoriti manje snežne nanose.
Putevi prvog i drugog reda, kao i prilazi zimskim centrima su prohodni, a intenzitet saobraćaja je umeren, međutim, u popodnevnim časovima se po pravilu očekuje veći broj vozila, zbog čega će vozačima, ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja, biti potrebno više strpljenja i tolerancije.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog vetra i snega

Izvor: Beta, 14.Jan.2018

Auto-moto savez Srbije apelovao je danas na vozače da voze oprezno, zbog jakog vetra u košavskom području i snega koji pаdа nа području Krаgujevcа, Negotinа i Kruševcа."Jаk vetаr u košаvskom području je još jedаn rаzlog dа u vožnji čvrsto držite volаn i ne ulаzite u rizičnа...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.