Ulaznice za finalni turnir košarkaškog Kupa samo u Kragujevcu

Izvor: Studio B, 30.Jan.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za finalni turnir košarkaškog Kupa samo u Kragujevcu

Ulaznice za finalni turnir košarkaškog Kupa Srbije, koji će se održati u Kragujevcu, prodavaće se samo u tom gradu, saopštio je organizator.

Ulaznice će se od petka do srede prodavati na blagajni hale Jezero od 12.00 do 18.00, dok će od četvrtka do nedelje moći da se kupe od 14.00 do 21.00.   

Košarkaški klub Radnički je saopštio da je svaka kupovina, osim na biletarnici hale Jezero, na sopstvenu odgovornost kupca.   

Za kupovinu ulaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << obavezna je kopija lične karte, a jedna osoba moći će da kupi najviše četiri karte. Cena ulaznice za četvrtfinalne i polufinalne duele iznosiće 300, a za finale 500 dinara.   

Finalni turnir košarkaškog Kupa Srbije održaće se od 7. do 10. februara, a učestvovaće: Mega, Vršac, Sloboda, Partizan, Radnički, Metalac, Crvena zvezda i Vojvodina.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.