Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023, 21:45

Ukupna investicija biće 120 miliona evra: Brnabić u Kragujevcu -“To je pokazatelj da znamo kako dalje da vodimo Srbiju u budućnosti”

SRBIJA – Rekla je i da je danas izuzetno važan dan za Kragujevac, ali i za čitavu našu IT industriju koja je u poslednje dve godine postala motor razvoja čitave naše ekonomije U Kragujevcu je danas u prisustvu predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, ministra informisanja i telekomunikacija Mihaila Jovanovića, kao i ambasadora SAD-a Kristofera Hila, u […]
Vest Ukupna investicija biće 120 miliona evra: Brnabić u Kragujevcu -“To je pokazatelj da znamo kako dalje da vodimo Srbiju u budućnosti” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

SINOS: Obaveza je emitera da ne propagiraju kič i šund

Izvor: Beta, 12.Maj.2023, 11:47

Sindikat novinara Srbije (SINOS) ponovo je danas ukazao da "skaredni sadržaji ne smeju da budu prikazivani na televiziji sa nacionalnom frekvencijom" i da je obaveza emitera da ne propagiraju kič, šund i sadržaje koji uništavaju duhovno i mentalno zdravlje nacije.Reagujući na izjavu ministra informisanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.