Ukrao,isekao i prodao metalni most

Izvor: Kurir, 07.Dec.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao,isekao i prodao metalni most

Policija tereti da je Goran K. razmontirao metalni most težak 2 tone i vredan milion dinara a zatim ga prodao kao sekundarnu sirovinu kupcima iz Svilajnca i Despotovca

BEOGRAD - Goran K. (47) iz mesta Đurđevo, kod Rače,  uhapšen je i uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu zbog sumnje da je 30. novembra ukrao čeličnu konstrukciju mosta na reci Rača, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Konstrukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mosta u Đurđevu, u zaseoku Đurtovija, tešku oko 2.200 kilograma, vrednosti oko milion dinara, čiji je vlasnik mesna zajednica, Goran K. je prodao osobama sa područja opština Svilajnac i Despotovac.

Sumnja se da im je Goran K. ponudio konstrukciju mosta na prodaju, predstavljajući se kao njegov vlasnik i donator koji će na istom mestu podići novi most.

Kupci su, po prethodnom dogovoru, došli kamionom sa dizalicom, odgovarajućim alatom (brener), isekli konstrukciju i kasnije je prodali kao sekundarnu sirovinu, navodi se u policijskom saopštenju.

Policija je Gorana K.  uz krivičnu prijavu sprovela istražnom sudiji pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu - Policijske stanice u Rači.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razmontirao most težak 2 tone i prodao ga kao sekundarnu sirovinu

Izvor: Glas javnosti, 07.Dec.2012

BEOGRAD - Goran K. (47) iz mesta Đurđevo, kod Rače,  uhapšen je i uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu zbog sumnje da je 30. novembra ukrao čeličnu konstrukciju mosta na reci Rača, saopštila je Policijska uprava Kragujevac...Konstrukciju mosta u Đurđevu,...

Nastavak na Glas javnosti...

Đurđevo: Prodao most za 300 evra

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2012

MEŠTANI sela Đurđevo, kod Rače Kragujevačke, na nesvakidašnji način ostali su bez mosta na istoimenoj reci, inače jedine veze od svojih kuća do njiva. Most, koji su pre dvadesetak godina izgradili svojim i novcem iz opštinskog budžeta prodao je njihov komšija Goran K. (47). I, neverovatno,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.