Uhapšeni sudski izvršitelji zbog mita

Izvor: Blic, 07.Sep.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni sudski izvršitelji zbog mita

KRAGUJEVAC - Sudskim izvršiteljima Osnovnog suda u Kragujevcu M. Đ. (51) i Z. M. (39) određena je mera zdaržavanja do 48 sati zbog sumnje da su primali mito.

Sudski izvršitelji uhapšeni dok su uzimali novac

Prema navodima policije, oni su osumnjičeni da su od M. N. iz Kragujevca u više navrata zahtevali i primali poklone kako bi odugovlačili postupak izvršenja i sprečili da se aktivira hipoteka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na njegovu nepokretnu imovinu.

Tako suprimili mito u vrednosti od 50.000 dinara.

Zajednička akcija kragujevačke kriminalističke policije i Višeg tužilaštva, realizovana je nakon praćenja aktivnosti sudskih izvršitelja u proteklih mesec dana.

Oni su u petak uhapšeni na terasi porodične kuće M. N. u trenutku kada im je on dao traženi novac, a sutra će biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu, saopštila je PU Kragujevac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kragujevac: Sudski izvršitelji uhapšeni zbog mita

Izvor: Kurir, 07.Sep.2013

M. Đ. (51) i Z. M. (39) lisice su stavljene na ruke u trenutku dok su uzimali novac od M.N. od koga su, u više navrata, zahtevali i primali poklone kako bi odugovlačili postupak izvršenja i sprečili da se aktivira hipoteka na njegovu nepokretnu imovinu..KRAGUJEVAC - Sudskim izvršiteljima Osnovnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.