Uhapšeni rukovodioci Telefonije zbog primanja mita

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni rukovodioci "Telefonije" zbog primanja mita

Rukovodioci preduzeća Telefonija iz Beograda Đ. M. (50) i M. J. (45) uhapšeni su zbog sumnje da su od odgovornog lica Progres plus iz Kragujevca tražili mito od 28.000 evra, kako bi tom preduzeću, koje je podizvođač radova Telefonije, obezbedili radove na izgradnji optičke mreže na relacijama Markovac - Batočina i Kragujevac - Batočina, saopštila je Policijska uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kragujevac.

Sumnja se da su oni za tu uslugu u više navrata primali mito u iznosu od 10.000 evra.

Policija je saopštila da je na magistralnom putu Kragujevac-Batočina, kod Đ. M. i M. J, nakon što su primili mito, pronađeno dobijenih 3.000 evra.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja u trajanju od 48 sati, nakon čega će biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo primanja mita.

Povezane vesti: Uhapšeni lopovi dok su krali sef Imaju više krivičnih dela nego godina i pucaju u glavu Heroin iz Turske pakovali u rukavicama za hirurge Policija privela šest osoba sa fantomkama i bejzbol palicama Policija zahteva veća ovlašćenja na paradi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.